geen items
Totaal:
€ 0,00
Duurzame kantoorartikelen en Duurzaam ondernemen

Duurzame kantoorartikelen en Duurzaam ondernemen

Duurzame kantoorartikelen, vaak kunt u met kleine aanpassingen op het gebied van kantoorartikelen al een groot verschil maken. Duurzame kantoorartikelen zijn milieuvriendelijke kantoorartikelen met keurmerken.

Denk eens na over uw printbeleid. Print alleen als het echt nodig is en print dubbelzijdig. Kies voor energiezuinige apparatuur met een lange levensduur. Wij ondersteunen u met de efficiente inkoop van duurzame kantoorartikelen en duurzaam ondernemen.

Duurzame kantoorartikelen: het Quantore huismerk 

Het Quantore Huismerk biedt een compleet assortiment duurzame kantoorartikelen. Inmiddels zijn er al meer dan 600 Quantore huismerk duurzame kantoorartikelen, uitstekende milieuverantwoorde kantoorartikelen tegen een scherpe prijs. Daarom kiest u voor het Quantore huismerk!

Het groene boek : Boordevol duurzame kantoorartikelen

In het groene boek staan duurzame en milieuverantwoorde kantoorartikelen. In deze catalogus zijn meer dan 2500 duurzame kantoorartikelen met een milieuvriendelijke claim opgenomen. Ons groene assortiment wordt steeds groter.

Bestel gratis het groene boek, stuur een e-mail naar info@officetotaal.com

Hoe wij duurzaam ondernemen?

Duurzaam ondernemen dat doen wij graag! Wij hebben hart voor milieu en maatschappij.  OfficeTotaal.com en Quantore laten zien dat wij zorg hebben voor groen.  Kijkt u eens op www.quantore.com zodat wij u kunnen laten zien dat de zelfstandige kantoorvakhandel hart heeft voor milieu en maatschappij en duurzaam ondernemen.

 

Onze logistieke installatie is zeer geschikt voor het op een efficiënte en milieutechnisch verantwoordelijke manier verzamelen en verzenden van kleinere orders. Orders worden verzonden in dozen, die perfect afgestemd zijn op de grootte van de bestelling. Het uiteindelijke volume dat door Quantore en OfficeTotaal.com wordt aangeboden aan de transporteur, is hierdoor minimaal. Door deze manier van werken zijn wij in staat tot minimaal gebruik van vulmateriaal. Standaard wordt als afvulmateriaal een milieuvriendelijk plastic gebruikt.

Het welzijn van onze medewerkers is belangrijk. Bij het inrichten is veel aandacht besteed aan de Arbo omstandigheden.

Nog een laatste tip voor duurzaam ondernemen!

Ga in zee met bedrijven die zelf duurzaam ondernemen, en leer van anderen!

Neem eens een kijkje op:

www.agentschap.nl

www.duurzaamondernemen.nl

www.maatschappelijkverantwoordondernemen.be

Hier vindt u succesverhalen, tips en nuttige informatie m.b.t. duurzaam ondernemen.

Indien u nog vragen heeft over duurzaam ondernemen of een offerte wil met milieuverantwoorde kantoorartikelen kunt u ons bereiken op tel. 073-6219022 of per e-mail info@officetotaal.com