geen items
Totaal:
€ 0,00
Huismerk Cartridges - Proprint Cartidges - Xerox Cartridge

Proprint Cartridges, more than printing...

Zoveel merken als er zijn, zo uiteenlopend is de kwaliteit van cartridges. Proprint maakt een einde aan alle verwarring met een breed assortiment goedkope alternatieve toner en inkcartridges van uitstekende kwaliteit, met een gunstige prijs. Er is een goedkope Proprint cartridge voor bijna elke printer, fax of copier van alle A-merken. Proprint cartridges zijn geryclede cartridges die opnieuw gevuld zijn met inkt of toner.

Welke toner of inktcartridge van Proprint past in mijn printer?

Wilt u weten welke Proprint cartridge voor uw printer, fax of copier geschikt is? Bekijk dan in de Proprint flyer een overzicht van de verschillende cartridges voor diverse printers.

In oktober 2011 zijn Proprint cartridges als Beste Koop getest in een test van de Consumentenbond. Lees hier het artikel.

Proprint wordt Quantore Inkt & Toner, Huismerk Cartridges


Let op: vanaf 1 oktober 2013 zal de naam Proprint worden aangepast naar Quantore Inkt & Toner. Naast een nieuwe naam zal deze huismerk cartridge ook een nieuwe uitstraling krijgen.

Xerox Cartridges

Kies Replacement Cartridges van Xerox.
Als u een laserprinter van een andere fabrikant (OEM) heeft, kunt u nog steeds vervangende print cartridges van Xerox kopen. We bieden een voor HP, Brother, Lexmark en Kyocera printers en omdat ze van Xerox zijn, krijgt u dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als de originele cartridge plus de zekerheid van het merk Xerox. Xerox cartridges zijn replica's van de originele cartridges.

We bieden Xerox toner voor HP, Brother, Kyocera en Lexmark. Gebruik onze cartridge finder om de juiste cartridge voor uw printer te vinden.

100% Risico Vrij
Onze cartridges zijn ontwikkeld met Kwaliteit, Prestatie en Duurzaamheid in gedachten. U bespaart geld, de pagina opbrengst is gelijk aan of beter dan de OEM. Wanneer u kiest voor een Xerox merk cartridge voor uw printer, is er geen risico voor uw OEM printer garantie. Al onze cartridges ontvangt u met de zekerheid van de Totale Prestatie Garantie.