geen items
Totaal:
€ 0,00
Over ons
Over OfficeTotaal.com
 

Kantoorartikelen en Kantoormeubilair

Goedkope kantoorartikelen of kantoormeubelen inkopen? OfficeTotaal.com helpt u daarbij! Kantoorartikelen of kantoormeubelen van paperclip tot tonercartridge wij hebben alles voor kantoor! Kunt u iets niet vinden dan helpen onze enthousiaste en deskundige medewerkers u graag. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze enthousiaste en deskundige medewerkers u een goed en persoonlijk advies geven op het gebied van kantoorartikelen en kantoormeubelen.

Logistiek & Levering

Met een breed assortiment van ruim 16.000 kantoorartikelen beleveren wij u vanuit ons distributiecentrum Quantore in Beuningen.

Dankzij onze ultramoderne logistieke infrastructuur kunnen wij complete en snelle leveringen garanderen. Onze uitleveringsgraad ligt boven de 98%. Ook uw favorieten lijst en een snel bestellijst dragen bij aan een snelle en complete levering van uw kantoorartikelen. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd uw bestelling telefonisch of per e-mail sturen.

Goedkoop en overzichtelijk kantoorartikelen inkopen

Overzichtelijke catalogi zowel online als op papier zorgen ervoor dat u eenvoudig toegang heeft tot ons uitgebreide assortiment.

Ook onze 1200 huismerkartikelen helpen u om kosten te besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit. U wilt graag goedkoop kantoorartikelen inkopen? Dat kan! Stuur ons een lijst met kantoorartikelen die uw bedrijf veel afneemt en wij maken een passende offerte voor u.

Ook voor duurzame kantoorartikelen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een speciale catalogus met duurzame kantoorartikelen. Voor meer informatie over -> duurzame kantoorartikelen

Drukwerk

Briefpapier, Vervolgvellen, Visitekaartjes of een complete brochure nodig? OfficeTotaal.com heeft al jaren ervaring op het gebied van kwaliteitsdrukwerk.  Onze moderne drukkerij kan voor u pms drukwerk verzorgen of full colour drukwerk 
Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het kopje drukwerk links in het menu.